Despre noi

Echipa noastră

Embryon Atelier are ca obiecte principale de activitate servicii de proiectare de arhitectură, design, urbanism. Echipa noastră are în componenţă specialişti ai căror obiective sunt: calitatea şi confortul spaţiilor proiectate, protecția patrimoniului, promovarea sustenabilităţii şi a soluţiilor performante de economie de energie, gestionarea echilibrului costuri – calitate a intervențiilor, îmbunătăţirea calităţii arhitecturii prin soluţii durabile şi încadrarea armonioasă în contextul înconjurător arhitectural respectiv cel natural.

Conf. dr. arh. Oana Diaconescu

Co-fondator și Managing Partener al Embryon Atelier, Oana Diaconescu se dedică profesiei de arhitect dintr-o serie de perspective care implică activități de proiectare, cercetare și educație de arhitectură. În prezent predă Proiectare de Arhitectură în cadrul Departamentului de Proiectare de Interior și Design al UAUIM. În anul 2008 a absolvit Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” (UAUIM). A obținut titlul de Doctor în Arhitectură la UAUIM și Doctor în Muzeografie la Università degli Studi di Genova Italy (2012), cu lucrarea „Scenografia spațiului Muzeal”. Cu această ocazie, în perioada 2009-2010 a beneficiat de un stagiu de cercetare la Roma. Deține o diplomă de masterat în Arhitectură, Muzeografie și Arheologie, obținută la Accademia Adrianea di Architettura e Archeologia, Roma, Italia (2010), instituție cu care, prin parteneriatul cu UAUIM, este implicată activ, voluntar, în procesul de educație promovat de aceasta. Ca suport al studiilor, a obținut o serie de granturi și burse de studiu printre care IAESTE în Cairo, Egipt (2006) și Novi Sad, Serbia (2007), Socrates-Erasmus la Universita degli Studi di Genova, Italia (2009-2010), Accademia Adrianea di Architettura e Archeologia – Master itinerant la Roma (2008-2010, cu studii în Italia, Grecia și Spania). A participat la mai multe competiții, proiecte, conferințe, workshop-uri, colaborând cu specialiști din România, Italia, Spania, Portugalia și SUA.D

daniel_500x350

Lect. dr. arh. Daniel Nicolae Armenciu 

Co-fondator și Managing Partener al Embryon Atelier, Daniel N. Armenciu se dedică profesiei de arhitect dintr-o serie de perspective care implică activități de proiectare, cercetare și educație de arhitectură. În prezent predă Proiectare sustenabilă în cadrul Departamentului de Științe Tehnice al Universității de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu”. În anul 2008 a absolvit Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu” (UAUIM), în perioada studiilor beneficiind de o bursă Socrates-Erasmus la Universita degli Studi di Genova, Italia. Studiile doctorale (2008-2012), ce au tratat tematica „Proiectul bioclimatic în arhitectura din România” au fost susținute prin Programul EDUCATI, timp în care a beneficiat de un stagiu de cercetare la Politecnico di Torino, Facolta II di Architettura, focusându-se pe proiectarea, cercetarea și certificarea clădirilor sustenabile. Deține o diplomă de masterat în Arhitectură, Muzeografie și Arheologie, obținută la Accademia Adrianea di Architettura e Archeologia, Roma, Italia (2010), instituție cu care, prin parteneriatul cu UAUIM, este implicat activ, voluntar, în procesul de educație promovat de aceasta. Din anul 2015 predă cursul „Principii sustenabile de Proiectare Arhitecturală” din cadrul Programului de Certificare și Training promovat de către RoGBC. Este constant implicat din postura de îndrumător al echipei EFdeN la competițiile internaționale Solar Decathlon; ulterior a coordonat procedura de obținere a Autorizațiilor de Construire a locuințelor prototip EFdeN în București. 

Au colaborat cu noi: 

Arh. Ciprian Turturică

Arh. Ștefan Constantinescu

Arh. Rareș Cristu

Stud. arh. Liviu Teodor Neagu

Stud. arh. Horia Pasa

Stud. arh. Diana Neamțu

Stud. arh. Ovidiu Dobre

 

Parteneri: