Servicii

Oferim o gamă largă de servicii, asociate proiectării de arhitectură

activități

Embryon Atelier are ca obiecte principale de activitate servicii de proiectare de arhitectură, design, urbanism. Echipa noastră are în componenţă specialişti ai căror obiective sunt: calitatea şi confortul spaţiilor proiectate, protecția patrimoniului, promovarea sustenabilităţii şi a soluţiilor performante de economie de energie, gestionarea echilibrului costuri – calitate a intervențiilor, îmbunătăţirea calităţii arhitecturii prin soluţii durabile şi încadrarea armonioasă în contextul înconjurător arhitectural respectiv cel natural.

Serviciile Embryon Atelier

01.

Arhitectura

Avem în portofoliu clădiri de locuințe, spații comerciale, hoteluri și restaurante.

02.

Arhitectura de interior

Activitatea omului se dovedește a fi predominantă  în spațiile interioare, iar specialistul în arhitectura de interior are un rol determinant.

03.

Design & Built

Prin rețeaua de colaboratori construită în ultimii ani, oferim servicii integrate de proiectare și coordonare a execuției.

04.

Consultanță sustenabilitate

Credem că aplicarea principiilor sustenabilității în proiectare contribuie semnificativ la reducerea impactului negativ asupra mediului natural. 

05.

Proiectare nZEB

Performanța energetică a unei clădiri aduce nu numai un plus de confort, ci și consumuri reduse de energie și o amprentă de carbon redusă.

06.

Studii de insorire și iluminat natural

Prezența razelor soarelui în spațiile interioare este extrem de importantă. Studiile de însorire și iluminat natural vin să acopere o nișă extrem de importantă pentru obținerea confortului.

07.

Logo & Brand Design

Imaginea unui brand este semnificativă pentru ilustrarea mesajului acestuia.

08.

Ilustrare de arhitectură

Exprimarea grafică va fi mereu corelată mesajului și conceptului proiectului de arhitectură.

09.

Grafică de carte

Aptitudinile de grafică de carte se regăsesc printre pasiunile noastre.